Suosittelemme kaikkia A-Katsastuksessa asioivia tuomaan kasvomaskin ja käyttämään sitä asioinnin aikana. Otathan huomioon, että asiakastiloissamme ei saa olla yhtä aikaa yli 10 asiakasta.

Miten varaudumme koronavirukseen?
A-Katsastus kantaa vastuuta koronaviruksen rajoittamisesta ja sen leviämisestä henkilökunnan ja asiakkaiden keskuudessa. Asemamme palvelevat normaalisti, mutta otamme käyttöön seuraavat ohjeet ja toimenpiteet, joiden avulla teemme asioinnista mahdollisimman turvallista. Tarjoamme myös valtakunnallisesti noutokatsastusta.
Haluatko varata ajan?

Ohje Muokkaa varausta
Missä on lähin palvelupiste?
 

Valtakunnallinen noutokatsastus asiakkaan omasta pihasta

Osta nyt pyyhkijänsulkapari! Asennamme ne ilmaiseksi. Saat myös lasinpesunesteen kaupan päälle.

Lue lisää

BG tuotteilla puhtaampi moottori!

Tehokkampi auto on taloudellisempi ajaa. Useissa palvelupisteissämme on saatavana BG Karstanpoisto puhdistuspalvelu ja nyt myös uudet BG ylläpitotuotteet. Karstanpoistopalvelulla jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita!

Lue lisää BG tuotteista

Etuajalla edullisesti katsastukseen! alk. 29€

Etuajan voi ostaa vain netistä varaamalla ja maksamalla etukäteen. Hinnat koskevat henkilö- ja pakettiauton määräaikaiskatsastuksia. Hinta sisältää Traficomin viranomaismaksun 2,73€ (sis. alv 24%). Etuaikoja on tarjolla rajoitetusti.

Varaa aika

Rahoitusta ja turvaa yksityishenkilöiden väliseen autokauppaan

A-Katsastus ja OP tarjoavat uutta OP Autorahoitus-palvelua yksityishenkilöiden väliseen autokauppaan. Nyt voit saada OP Autorahoituksen yksityishenkilöltä ostettavaan autoon. Palveluun liittyvä auton rahoitustarkastus, rahoitussopimus ja autokauppa tehdään A-Katsastuksessa.

Lue lisää OP Autorahoituksesta

Onhan siinä avainlippu? Meillä on!

A-Katsastus-konserniin kuuluvat katsastusasemat ja yritykset ovat kaikki täysin kotimaisia katsastustoimijoita. Suomalaisen Työn liitto on myöntänyt kaikille A-Katsastus-konserniin kuuluville yrityksille Avainlippu-tunnuksen.

Lue lisää Avainlipusta

Hyödynnä ilmaiset lisäpalvelumme

Saat tuotteen oston yhteydessä myös hyvää ja ilmaista palvelua. Ostaessasi lasinpesunestettä lisäämme sen ilmaiseksi säiliöön. Moottoriöljyn ostaja saa ilmaisen öljyn mittauksen ja lisäyksen kaupan päälle. Pyyhkijänsulkien oston yhteydessä asennamme myös sulat ilmaiseksi.

Lue lisää

Milloin katsastan seuraavan kerran?

A-Katsastus muistuttaa sinua mielellään hyvissä ajoin kun asia tulee taas ajankohtaiseksi. Tilaa katsastusmuistutus! 

Lue lisää katsastusmuistutuksesta

Laaja Fenniakasko vain 220 € / 1. vuosi sekä valtakunnan paras liikenteen bonus, jopa 83 %! Katso henkilökohtainen bonuksesi A-Katsastuksen verkkopalvelussa.

Tutustu ›

Tietyt palvelupisteemme rekisteröivät myös veneitä.

Lue lisää ›

Ajovarma ottaa vastaan ajokortteihin liittyvät lupahakemukset. A-Katsastus ja Ajovarma toimivat lähes sadalla paikkakunnalla samoissa tiloissa.

Ajovarma.fi ›
08.01. 2021
A-Katsastuksen nettijoulukalenteri 2020

A-Katsastuksella oli käynnissä joulukuussa sähköinen joulukalenterikampanja 1.-24.12.2020 välisenä aikana. 

Lue lisää ›
01.10. 2020
1.10.2020 Heijastinpäivä

Tänään torstaina 1.10.2020 koko maassa vietetään heijastinpäivää! 

Lue lisää ›
20.03. 2020
A-Katsastus aloitti valtakunnallisen noutokatsastuksen koronaviruksen johdosta

A-Katsastus aloitti 20.3.2020 valtakunnallisen noutokatsastuksen kuluttaja-asiakkaille. Ajoneuvo haetaan asiakkaan pihasta ja palautetaan katsastuksen jälkeen samaan paikkaan. 

Lue lisää ›