A-Katsastus - Joulukalenteri

Tipahtaako sinun postiluukustasi A-Katsastuksen joulupaketti? Käy tilaamassa kätevä katsastusmuistutus osoitteessa www.muistakatsastus.fi

Muistutamme sinua, kun seuraava katsastuksesi tulee ajankohtaiseksi. Arvomme 1.-24.12.2019 joka päivä kaikkien osoitetietonsa jättäneiden kesken erilaisia autotarvikepalkintoja ja postitamme voittajille yllätyspaketit!

A-Katsastus - joulukalenteri
 

Pyyhijänsulkien asennus veloituksetta!

Kun hankit meiltä pyyhkijänsulat, asennamme ne myös ilmaiseksi! Sulkien hankinta ja asennus onnistuu kätevästi vaikkapa katsastuksen yhteydessä aikaa varaamatta. Kun ostat nyt sulkaparin, saat pesunesteen kaupan päälle! (Kampanja voimassa 31.12.2019 saakka)
Lue lisää

 

Ilmainen öljynmittaus ja lisäys

Öljyvalikoimastamme löytyy sopiva öljy lähes autoon kuin autoon. Oston yhteydessä mittaamme ja lisäämme öljyn myös puolestasi.
Lue lisää


Lisäämme pesunesteen säiliöön puolestasi!

Lasinpesunesteemme ovat laadukkaita ja käyttövalmiita. Ne eivät sisällä metanolia ja toimivat myös kovassa pakkasessa. Sinun ei tarvitse liata käsiäsi, kun hankit pesunesteen meiltä.
Lue lisää

Etuajalla edullisesti katsastukseen! alk. 29€

Etuajan voi ostaa vain netistä varaamalla ja maksamalla etukäteen. Hinnat koskevat henkilö- ja pakettiauton määräaikaiskatsastuksia. Hinta sisältää Trafin viranomaismaksun 2,73€ (sis. alv 24%). Etuaikoja on tarjolla rajoitetusti.

Varaa aika

 

Meistä sanottua

Olemme mitanneet asiakastyytyväisyyttä eri tavoin jo yli 20 vuotta. Asiakkaamme arvostavat katsastajien ammattiosaamista ja ystävällistä palvelua.

Lue saamiamme palautteita