Suosittelemme kaikkia A-Katsastuksessa asioivia tuomaan kasvomaskin ja käyttämään sitä tarvittaessa asiakastiloissa, mikäli niihin muodostuu ruuhkaa. Suosittelemme myös kohtuullisen turvavälin käyttöä.

Piirustuskilpailu

A-Katsastus - Piirustuskilpailu

Osallistu nyt A-Katsastuksen piirustuskilpailuun! Kilpailu on avoinna marraskuun ajan eli 1.-30.11.2021. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 3 kpl kauko-ohjattavia NIKKO-autoja.

Osallistujat
Kilpailu on avoin kaikille. Erityisesti lasten ja nuorten toivotaan osallistuvan kilpailuun.

Kilpailun aihe
Kilpailun aiheena on ”Suosikkiajoneuvoni A-Katsastuksessa”. Katsastuksessa ajoneuvosta tarkistetaan, että sen varusteet ovat säädösten edellyttämässä kunnossa. Ajoneuvon tulee olla myös liikenteessä turvallinen, eikä siitä saa aiheutua liiallisia ympäristöhaittoja. Katsastuksessa tarkistetaan myös, että ajoneuvon pakolliset maksut ja vakuutukset on suoritettu. Osallistuaksesi kilpailuun tee siis työ, jossa kuvataan suosikkiajoneuvoasi, kun sitä katsastetaan A-Katsastuksessa.

Kilpailutyön tekniikka
Kilpailutyö voi olla piirustus, maalaus, tussityö tai niiden yhdistelmä. Tulosteita, tietokonegrafiikkaa tai valokuvia ei tule käyttää. Teos tulisi olla noin A4 tai A3 -kokoa vaaka- tai pystykoossa.

Töiden toimittaminen
Kilpailuaika on 1.-30.11.2021. Alkuperäiset kilpailutyöt tulee toimittaa viimeistään 30.11.2021 mennessä postitse osoitteeseen: A-Katsastus / Viestintä, PL 200, 00381 Helsinki.  

Kuoreen merkintä ”Piirustuskilpailu”. Teoksen mukana tulee olla erillisellä lapulla seuraavat tiedot:
1) täysi-ikäisen tekijän koko nimi ja puhelinnumero, tai

2) alaikäisen tekijän koko nimi ja ikä sekä huoltajan koko nimi ja puhelinnumero
Töitä ei palauteta.

Kilpailun arvonta ja palkinnot
Kilpailuajan päätyttyä arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 3 kpl kauko-ohjattavia NIKKO off-road -autoja. Voittajiin otetaan yhteyttä puhelimitse 13.12.2021 mennessä. Töiden toimittamisen yhteydessä saapuneet henkilötietoja sisältävät erilliset laput tuhotaan arvonnan jälkeen tietoturvallisesti.

Tekijänoikeudet
Lähettämällä teoksensa kilpailuun osallistuja luovuttaa A-Katsastus Oy:lle oikeuden käyttää teosta tai sen osaa yrityksen viestinnässä ja markkinoinnissa tekijän nimellä varustettuna. Tällaisia käyttötarkoituksia voivat olla esimerkiksi yrityksen some-kanavat ja verkkosivut.

A-Katsastus toivottaa kaikille kilpailuun osallistuville onnea arvontaan!