Suosittelemme kaikkia A-Katsastuksessa asioivia tuomaan kasvomaskin ja käyttämään sitä tarvittaessa asiakastiloissa, mikäli niihin muodostuu ruuhkaa. Suosittelemme myös kohtuullisen turvavälin käyttöä.

« Uutislistaukseen

Auton päivä 2019

Auton Päivää on vietetty jo vuodesta 1997 lähtien eri puolella Suomessa aina alkusyksyn viikonloppuna. Autoliiton kehittämän tapahtuman tavoitteena on herättää keskustelua henkilöauton merkityksestä Suomessa. Auton Päivänä  Autoliiton paikallisosastot kertovat Autoliiton ajankohtaisesta toiminnasta, Autoliiton eduista ja palveluista ja jäsenyydestä. Yhteistyökumppaneiden kanssa toteutettavissa tapahtumissa on liikenne,  liikenneturvallisuus, autoilu ja liikkuminen ylipäänsä monipuolisesti esillä.

Iisalmen ja Forssan A-Katsastuksissa juhlitaan Auton Päivää monipuolisen tekemisen merkeissä lauantaina 7.9.2019. Asemilla on monenlaisia tapahtumia, esittelyjä ja toimintaa koko perheelle päivän aikana. Osallistujat voivat hyödyntää myös tapahtumapäivän katsastustarjoukset! Tervetuloa mukaan juhlimaan Auton Päivää!